The end

Dragul meu H,

M-ai luat prin surprindere. Asa as defini ceea ce s-a intamplat. Ceva surprinzator. Dar placut. Caci e placut sa iti spuna cineva ca te-a placut mereu. Si e cu atat mai placut cand si tu l-ai placut mereu.

Nu stiu ce inseamna acest placut.
Nu mi-ai spus niciodata.

Dar daca m-ai intreba pe mine ce a insemnat faptul ca te-am placut ti-as spune asa: a fost inima mea care batea ca nebuna de fiecare data cand te vedeam, de fiecare data cand te auzeam, de fiecare data imi imaginam cum e sa fiu la tine in brate…

Au fost gandurile mele bune, mereu indreptate catre tine…
Ai fost tu, prezent in gandul si in inima mea in ultimii trei ani. Poate nu mereu, clipa de clipa, dar constant…
A fost senzatia placuta pe care am avut-o cand m-ai tinut de mana prima data, atunci inainte de ziua mea. Iti mai amintesti? E ca si cum a fost ieri.

As putea descrie perfect… Si cum ai facut-o si ce am simtit eu atunci: ca sunt cea mai importanta, ca sunt cea mai puternica, cea mai speciala… Ca langa tine timpul s-a oprit in loc si nu exista nimic altceva. Ca nu am nevoie de nimic altceva.

Vezi, de atunci si pana acum, m-am schimbat mult, dar senzatia asta nu s-a schimbat. Am simtit-o de fiecare data cand m-ai imbratisat dupa… Da, stiu, de prea putine ori, dar totusi, de atat de multe ori…

Au fost ochii tai ultima oara cand te-am vazut. Reci si calzi in acelasi timp. Goi, dar plini de dorinta. Dorinta de mine. Dorinta sa ma ai. Sa fiu a ta. Acum sunt sigura. Atunci mi-ai alungat orice indoiala. De placut, m-ai placut. De vrut, m-ai vrut.

Dar, ce a lipsit ca sa ne avem mai mult de cateva minute? Ce a lipsit ca sa ne traim povestea aia in care tu gasisei la mine ceea ce ai cautat mereu si nu ai gasit niciodata inainte si in care eu eram cea mai speciala dintre toate?

Cine stie? Asta ne va fi misterul.

Imi imaginez ca esti un om bun. Ca esti exact asa cum am vrut eu sa fie barbatul meu, barbatul ala care sa imi spuna in fiecare zi ca sunt o femeie frumoasa! Nu vreau sa aflu ca esti atfel. Nu vreau sa stiu daca esti altfel. Nu vreau sa te descopar josnic si zero. Vreau sa fii special, mare si frumos.

Asta scriam in urma cu multe luni. Atunci erai mereu prezent in gandurile mele. Azi nu mai esti. Poate doar din cand in cand. Din ce in ce mai rar. Dar altfel. Cu nostalgie poate. Cu sentimentul pe care il ai cand realizezi ca ceva ce ti-ai dorit nu ti s-ar fi potrivit.

Azi gandurile mele se indreapta catre EL. Acel EL care imi spune in fiecare zi ca sunt o femeie speciala si frumoasa. Acel EL care imi multumeste in fiecare zi pentru ca il las sa faca parte din viata mea. Care imi e alaturi si are grija de mine. Care ma face sa rad si care are cel mai frumos si sincer zambet din lume atunci se uita in ochii mei. Acel EL care azi imi e realitatea, forta si fericirea.

Eu l-am gasit.
Tu?
Tu te-ai oprit din cautare?

Cu drag si ganduri bune,
A.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *