Spune-mi odata “Lasa-ma in pace!”!

Azi te-am sunat cu ganduri de pace. Pace eu – cu mine si pace eu – cu tine.

Voiam doar sa stiu ce se intampla si de ce dintr-o data nu ati mai trimis nimic la tradus. Sper ca nu din cauza mea s-a intamplat. Mi-ar parea rau.
Pacat ca nu ai raspuns. Pacat ca nu m-am abtinut si ti-am trimis mesajul….Acum il citesc si vad ca e putin incoerent….in timp ce il scriam mai si traduceam, mai raspundeam si la telefon, mai intra si un client in birou….In fine, nu mai conteaza.

Sper ca ti-ai dat seama pana acum ce fel de om sunt. Nu sunt idioata…si am inteles ca nu se intampla nimic intre noi doi…doar ca sunt incapatanata…si daca mie mi-a intrat in cap ca tu esti asa cum cred eu ca esti, adica altfel, nu-mi iese asa usor ideea asta…si mai ales ca mi-ai zis la un moment dat o chestie care ma face sa nu renunt inainte sa imi spui tu direct sa o fac.

De fapt, asta am tot asteptat. Sa imi spui pur si simplu sa trec peste, sa imi spui ca nu a insemnat nimic. Ca a fost doar…ce-o fi fost. Un moment de ratacire, un moment in care iti incercai puterile de cuceritor, un moment in care voiai sa te joci putin….Sa imi spui ca voiai sa ma bifezi si pe mine pe lista ta… Nu stiu, sa imi zici ceva egal cu “lasa-ma in pace”. Sa imi zici ca esti indragostit de iubita ta, ca o iubesti si ca iti e de ajuns. Sa imi zici a esti fericit cu ceea ce ai deja si ca nu vrei altceva….

Sa stii ca nu sunt genul de om acaparator…de obicei dau mai mult decat primesc, fara sa imi pese de nimic. Doar din bucuria de a da si de a primi. Dau fara sa cer, uneori dau prea mult…din prima…dar nu regret, indiferent care e pretul…
Imi place sa traiesc ceea ce mi se ofera si ceea ce simt ca m-ar bucura si mi-ar umple sufletul… Eu asta am simtit. Mai ales in Golf. Ca as putea sa simt, sa simtim impreuna….nu stiu exact ce…poate doar placere, poate bucurie, poate fericire….As fi vrut sa le descoperim impreuna.

Ce vrei sa fac, daca asa sunt? Mi-am propus sa ma schimb intr-o zi. Paote o sa si reusesc. Azi dimineata eram pe drumul cel bun….pana mi-a venit ideea deloc inspirata sa te sun…si tu sa nu raspunzi.

Ah, toate astea ar suna mai bine daca ti le-as spune fata in fata.

Hai ca ma apuc de citit, poate ma luminez cumva si uit!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *