Eu, tu, ea, noi…suntem geloase

Cum ar fi sa traiesti tu, relatia perfecta (felicitari daca ti se intampla! 🙂 ), in care sa echilibrezi totul dupa cum doresti, sa fii frumoasa, fericita, sexy, sa ai incredere in tine, sa ai incredere in…el.

Gelozia e un subiect delicat, din punctul meu de vedere, insa vreau sa va impartasesc ceea ce cred eu si sa vorbim putin despre asta.

Eu sunt extrem de geloasa. Dar nu arat. Fierb de gelozie uneori, dar cand ma intreaba, nu recunosc. (poate o sa vada aici, dar cel putin nu ii recunosc in fata :))

Asta cred eu:
E trist, dar adevarat. Zi de zi, relatia noastra e supusa unui pericol pe care nu il constientizam. Acela de a fi inselate. Oricat de confortabil ne-am simti in relatie si oricata siguranta ne-ar oferi aceasta, sunt factori pe care nu ii putem controla.
Si tu si el, interactionati cu personane de sex opus care starnesc de la o simpla privire, un zambet, o simpatie si uneori un flirt. Poate ti-ai surprins iubitul in astfel de ipostaze, insa este ceva firesc, pentru ca aceste scene completeaza puzzle-ul vietii.

Trebuie sa stii ca el (si chiar si tu poate, inconstient) se alimenteaza cu astfel de momente, pentru ca fiecare clipa, fiecare interactiune cu oamenii trezeste diverse emotii care il binedispun si il fac mai fericit, sau dimpotriva. Ii poti lasa aceasta libertate, pentru ca lui nu ii plac scenele de gelozie si vei risca sa devii cicalitoare.

Un mod mai simplu de a obtine ceea ce vrei este sa devii aliat al lui pe termen lung. Adica, sa priviti impreuna tipa sexy care trece pe langa voi, care chiar arata foarte bine, sa va amuzati pe seama ei, sau chiar sa o admirati. De ce trebuie sa te consumi pentru ca o priveste? Chiar si tie ti-a atras atentia!

Consider ca energiile negative pe care le starneste gelozia trebuie inlocuite cu idei despre cum sa mentii si sa consolidezi relatia.

Acum, cel mai nebunesc lucru pe care il fac din gelozie, pe care am recunoscut ca o traiesc, este sa ma aliez cu factorii care o produc.
Da, ii arat femei frumoase. E mult mai usor sa fii alaturi de el decat impotriva. In plus, o astfel de gandire o va aprecia mai mult. Va sti ca tu, pentru ca ai printre multe altele, o astfel de viziune, valorezi mult mai mult decat tipa cu care flirteaza si va ramane langa tine.

Eu pot fi asa, pentru ca am incredere in el , in cea mai mare parte a timpului 😀 .

Si pentru ca exista multe tipuri de comportamente masculine, cred ca, iti poti mula gelozia dupa fiecare in parte.

Important este sa nu te afecteze sentimental un scenariu imaginar si important este sa lasi supararile sa evacueze in liniste incaperea gandurilor tale in momentul confruntarii. 🙂

Oare cum isi manifesta gelozia doamnele mai in varsta? Sau o femeie cu fire extrem de rationala?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *