DESPRE

“Ramanand pe loc, priveam inca spre plaja acoperita de lumina soarelui si am facut o constatare rapida ca eram fericita cand priveam in acea directie. Furata de acest gand, nu am constientizat ca eram deja acoperita de lumina serii. In mod miraculos, nu imi era frig deloc. Era placut sa simt racoarea aceea usoara care ma invaluia. Asa ca am respirat ca intr-o tatonare, voiam sa simt cum e aerul. Il simteam cald inca. Am tot asteptat, parca numarand tematoare secundele, momentul in care il voi simti rece iar frigul imi va lovi pielea si ma va alunga de pe acea bucatica magica de plaja care in acel moment era doar a mea.

Si in timp ce asteptam ca frica mea sa se materializeze am avut o constientizare: alergand tematoare dupa ceea ce urma sa se intample am pierdut pe drum clipa pe care tocmai o traiam, uitasem sa ma bucur de prezent. Un prezent frumos, in care eu ma regasisem in sfarsit dupa mult timp si care imi placea asa cum era el: magic.

Frigul nu a venit niciodata. Frica a plecat. M-am lasat sa traiesc acel moment in care am fost in deplin contact cu mine. Am fost fericita. Am fost apoi libera de frici si limitari. Am simtit ca, in sfarsit, traiesc in prezent.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *